About

Jag heter Karolina Kaplan och finns i Norrtälje. Hos mig kan du beställa produkter här på hemsidan eller så hjälper jag dig via mail, telefon eller på plats i min lokal när det passar. Det är bara att kontakta mig så hittar vi en tid. 

Jag ser på hälsa och välmående ur ett holistiskt perspektiv, där kropp, själ och sinne anses lika viktiga för en god balans. Att ta hand om sig själv är en viktig förutsättning för att även orka ta hand om andra, att sköta ett arbete och leva livet fullt ut. Ändå är det så vanligt att vi inte prioriterar oss själva, att vi glömmer bort att ta oss tiden för att hitta balans och återhämtning när vi behöver. 

Jag kom själv i kontakt med Forevers produkter när jag arbetade väldigt mycket och inte riktigt tog hand om min hälsa. Jag började känna mig alltmer trött och sliten, slarvade med maten och stressade för mycket. Det kändes som att något måste förändras, men jag fick inte ihop tiden riktigt till att laga näringsrik mat varje dag. Därför har jag helt fallit för Forevers kosttillskott och Aloe vera dryckerna för att jag vet att jag då får i mig viktiga vitaminer och mineraler dagligen. Jag varierar gärna mellan de olika smakerna på drycken, men favoriten är nog ändå peaches. 

Jag har även fått goda resultat av hudvården och använder flera produkter ur Forevers sortiment varje dag. Förutom de goda resultaten på huden så älskar jag även doften och konsistensen på krämerna, som är väldigt dryga och räcker länge. 

Tack vare Forevers breda sortiment av kvalitetsprodukter finns det goda förutsättningar att även Du ska hitta dina favoriter. Jag hjälper dig gärna om du vill.